a hét idézete.

köszönöm. folyton csak köszönök mindent, minden egyes szavadat felém. sokat tanultam tőled. annyira szeretném, ha boldog lennél. abba a mosolyba még sokan bele fognak szeretni. hidd el.. tudom. hiányozni fog mindened. a nevetésed, az érintésed, a csókjaid. és tudom, vissza fogom sírni. igazad volt, tudtam én is, hogy így lesz. de erősnek kell lennem, hiszen ez az élet, még ha könnyekkel küzdök hónapokig is. sose felejtelek el. soha nem leszel számomra "Csupán Csak Egy Ember". mindig is leszel valami, valami fontos, akit sohasem fogok elfelejteni. emlékzeni fogok rád mindig, ígérem neked.

2010. április 23., péntek

de várj még és ébredjünk fel kézen fogva..

2010. április 22., csütörtök

a szerelem egy titokzatos játék és ez benne a szép. olyan, mintha fejest ugranál egy medencébe, amiről nem tudod, hogy sekély-e vagy mély. persze ha sekély akkor megsérülsz, még le is bénulhatsz nyaktól lefelé, viszont hogyha mély.. fejest ugrassz a hitbe, bízol a másikba és feltétel nélkül átadod magad, erről szól az élet. ismered a vásári játékokat, ugye? tudod, egy kettőt nehéz megnyerni, de olyan is van, amit mindenki könnyen megnyer. ez a különbség a szerelem és a szex között. a szex az a kis játék, ahol mindenki kap egy kis ajándékot, senki nem megy haza üres kézzel. a szerelem az, amit nagyon nehéz megnyerni. de ha sikerül és te viszed haza azt az életnagyságú kitömött rinocéroszt, az sokkal jobb érzés, mint megnyerni egy vacak kis kulcstartót.

2010. április 19., hétfő

szeretlek! -suttogom. -mindig is szeretni foglak♥

2010. április 18., vasárnap

ha akarok valamit küzdjek érte.. ezért vagyok itt.. életemben először küzdök valamiért ami igazán fontos

2010. április 17., szombat

tudtad, hogy régen olyan élőlények voltak, amelyeknek két fejük, négy kezük, és négy lábuk volt?! boldogok voltak. az égiek megirigyelték a boldogságukat és egy villámcsapással szétválasztották őket. azóta a párjukat keresik. :)
nincs szükséged jelmezre és szupererőkre ahhoz, hogy az én hősöm legyél:$
fáj, s akarom, neked is fájjon. akarom, hogy érezd amit én, hogy átverjen, akit szeretsz, szerettél, bíztál, s hittél. hogy eltiporjon, a földbe taposson, hogy elnyomjon, s utána nevessen, s hogy szánakozzon, hogy így érezz. akarom, akarlak, átérezd, hogy mit érzek, hogy én legyek te, te pedig én. hogy együtt legyünk, külön, egymással, nélküled, nélkülem. hogy fájjon, hogy sírj, hogy szenvedj, hogy gyűlölnél, hogy érezd ezt, s hogy igazán szeressél. halj meg, halj bele a fájdalomba, a jó, de csak neked, a kegyes, de hozzád nem. égj el! becsaptál, hazudtál, hitegettél, kedves voltál, vicceltél, szerettél, imádtál, gyűlöltél.. érzed ezt, érezd te is. szakadjon bele a szíved-lelked is. de ez nem igaz, hazugság. én neked nem akarok rosszat, és szeretlek, én akarlak. elfelejteni, és szeretni. gyűlölni, de nem megy. gyerek vagyok, naiv kis teremtmény. csapdába estem, szörnyű fogságba, s nem szabadulok ki soha. ordítani szeretnék, majd a sarokban kuporogni, sírni. fáj. s te ezt nem tudod. csak egy játékszer voltam..

2010. április 15., csütörtök

esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél? :$
azt hiszem, hogy csalódni csak akkor csalódhatunk, ha valakitől valamit elvárunk. azt, hogy szeressen, hogy értem éljen, hogy szép szavakat súgjon a fülembe, hogy másra soha rá ne nézzen, hogy örökké hű legyen. vagy ha feltételezem arról a másikról, hogy csak engem szeret, csak értem él, hogy másra soha rá nem néz. akkor lehet csalódni. de, ha én hiszek benned, akkor én nem csalódhatok. mert hinni valakiben nem azt jelenti, feltételezni, az a másik mindent jól csinál, hogy az a másik tökéletes, mellette örökké süt a nap. hinni valakiben annyit jelent, ha már a szakadék fölé tart is, akkor is hinni, hogy nem fog leejteni. ha mégis leejt, hinni, hogy azt is miattam tette. mert a hit az vak. ha látni akar, ha kinyitja a szemét, akkor elveszíti a varázserejét, és meghal abban a pillanatban. attól kezdve átveszi helyét a tudás, ami bizonytalan, ami cáfolható. aminek korlátai vannak, ami lehúz. hinni valakiben annyit jelent, hogy szavára járni tudni a vízen. (L)
mindenki beszúrja, a szerelem ügyes díler,
együtt röhörészünk vele de kurvára nem viccel:|

2010. április 14., szerda

azóta nemhogy megszerettem, de meg is őrülök érte(L)

2010. április 9., péntek

milyen érzés tudni, hogy te vagy minden, amire szükségem van? :$
és lám, ez vagyok én: egy lány, aki elhiteti a haldoklóval, hogy van remény, aki megtanít egy felnőttet nevetni, és elhiteti a gyerekkel, hogy léteznek csodák. aki bármikor odatartja a vállát egy megtört léleknek, aki akkor is mosolyog, ha mások mosolyognak rajta, aki nem hagyja sírni a maga körül lévőket, és aki addig nem hagy el, amíg szükséged van rá. és ez is én vagyok: aki eltűri, hogy minden cselekedete ellenére tőle sose kérdik, jól van-e? miért olyan nyilvánvaló, hogy velem minden rendben van, hogy nekem nincsenek problémáim? miért hiszik azt rólam, hogy tökéletes vagyok? csak egy átlagos, szürke senki akarok lenni. mert valójában az is vagyok.

2010. április 6., kedd

te akkor is láttál, amikor láthatatlan voltam
aki azt mondja, hogy a napsütés hoz boldogságot, valószínűleg még sosem csókolózott esőben. :)

2010. április 3., szombat

ebben a pillanatban 6.470.818.671 ember él a világon. vannak, akik félnek, vannak, akik hazatérnek, vannak, akik hazudnak, hogy túléljék a hétköznapokat, mások éppen most szembesülnek az igazsággal. vannak ördögi emberek, akik háborúskodásra születtek, mások meg arra, hogy az ördöggel viaskodjanak. több mint 6 milliárd ember él a földön, több mint 6 milliárd lélek, és néha csak
egyetlen - egyre lenne szükségünk. [tuti gimi♥]

2010. április 2., péntek

a csók a világ közös nyelve. mindenki érti, és mindenki tudja mit jelent..
le sem vettük a szemünket egymásról, bámultunk arra, ami nélkül egyikünk sem lenne képes élni: a másikra