a hét idézete.

köszönöm. folyton csak köszönök mindent, minden egyes szavadat felém. sokat tanultam tőled. annyira szeretném, ha boldog lennél. abba a mosolyba még sokan bele fognak szeretni. hidd el.. tudom. hiányozni fog mindened. a nevetésed, az érintésed, a csókjaid. és tudom, vissza fogom sírni. igazad volt, tudtam én is, hogy így lesz. de erősnek kell lennem, hiszen ez az élet, még ha könnyekkel küzdök hónapokig is. sose felejtelek el. soha nem leszel számomra "Csupán Csak Egy Ember". mindig is leszel valami, valami fontos, akit sohasem fogok elfelejteni. emlékzeni fogok rád mindig, ígérem neked.

2010. augusztus 23., hétfő

a legjobb barát az, akivel együtt nevettél és sírtál. a legjobb barát az, aki szereti és elfogadja az összes fura ügyed. a legjobb barátod az, akinek a pólója foltos a szempillafestékedtől, a sok sírás miatt. a legjobb barátod az, aki csak rád néz, és egy egész párbeszéd lezajlódik köztetek anélkül, hogy egyszer is kinyitnátok a szátokat. a legjobb barát az, aki a legrosszabb állapotodban is látott és azt mondta: te vagy a legjobb. a legjobb barátod az, aki harcolt érted és megvédett akkor is, mikor tudta hogy, nincs igazad. a legjobb barátod az, aki őszintén mondhatja azt, hogy szeret. a legjobb barátod az, aki seggberúgott és ráébresztett, mikor valami nagy hülyeséget akartál tenni. a legjobb barátod az, aki ismer kívül-belül. a legjobb barátod az, akinek sosem kell kérdeznie, mert már tudja a válaszokat. a legjobb barátod az, aki veszekszik veled, hiányol és a sok hülyeség után is kibékül veled. aki melletted áll a nehéz időkben is és mindig elnézi, ha egy ribancként viselkedsz. aki nem várja el, hogy bocsánatot kérj tőle. a legjobb barát az, aki köntörfalaz csak azért, hogy ne kerülj nagy bajba. az, akinek mindig szüksége lenne rád és hiányolni fog, mikor egyedül van és te nem lehetsz ott, de tudja, hogy ott lennél, ha tehetnéd
ők soha nem fordulnak ellened és mindig kiállnak melletted. elég ha csak a szemedbe néznek és tudnak mindent. nem hagynak magadra amikor nagyon egyedül érzed magad és a legfontosabb: ők nem foglalkoznak azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, ők nem hiszik el rólad a hazug pletykákat, őrájuk örökre számíthatsz, mert ők az igazi barátok..
csak szeretnék egy olyan embert, aki majd fél elveszíteni

2010. augusztus 22., vasárnap

szeretek egy szál bugyiba táncolni, totál káosz vagyok, csakúgy, mint a szobám. a legidiótább dolgokon röhögök és mindig rossz időben, rossz dolgot mondok. hülyén viselkedem és könnyen begurulok. de ez vagyok én. csak ilyen tudok lenni.. :)
valakinek mindig fáj. vagy te törsz össze, vagy összetörsz valaki mást. egy olyan embert, aki jobbat érdemel. tudod, hogy mit érez, hisz te is voltál ilyen helyzetben. szemét dögnek érzed magad, egy senkinek. tehetetlen vagy, a bűntudat szétfeszíti a testedet. könnyek záporoznak arcodról, de később elapadnak. gyűlölöd magad. gyűlölöd, hogy mostantól együtt kell élned ezzel. elgondolkodsz azon, vajon ő is így tépelődött-e, mielőtt összetört téged. te akkor válaszokat akartál, de nem kaptál. most válaszokat akarsz adni, de nem tudsz. valakinek mindig fáj. talán mindenkinek.

2010. augusztus 21., szombat

az igazi férfi játszik. nem rohan ajtóstul a házba, lassan közelít és puhán. vadászik. csak úgy mellesleg megérint. mögénk lép, nyakunkba csókol, a tenyere a tenyerünkben szikrát csihol. az igazi férfi nem siet. tudja, hogy idő kell a vágyhoz, megvárja szépen, míg megszűnik körülöttünk a világ, és már csak őt látjuk, már csak azt akarjuk. nem elveszi, odaadjuk. nem eltűrjük, hanem befogadjuk. az igazi ölelés visszafogott, úgy kúszik végig a testen, mint a napfény, lassan és puhán, időt hagyva a vágynak, hogy növekedjék. nem kell hozzá más, csak egy férfi, aki szeretni tud, s egy nő, aki hagyja, hogy szeressék.
attól féltem, hogyha túl közel engedem magam hozzá, akkor még közelebb akarnék lenni..
meg akarlak csókolni. de ha megteszem, utána még jobban fogsz hiányozni..
hogyha egyszer levennénk az álarcot, kiderülne, hogy nincs más dolgunk a világban, mint megfogni egymás kezét.. :)
de hogy csókoljam meg úgy, hogy ne vegye észre, hogy imádom?
oly hirtelen jött és édesen. s ellopta a szívem teljesen

2010. augusztus 20., péntek

valahogy mindig az kell, aki eldobhat. akivel bizonytalan lehet minden. az életem. a fájdalmam. aki nem jön sokszor, s így megunni sem tudom. aki nem ad sokat, s ezért mindig többre vágyom. így szenvedek. a biztos valahogy elutasít magától. biztossága nem érdekel. mert elfojtana. megváltoztatna. és még azt is tudom takarni, hogy mennyire félek. mert a biztos is lehet majd bizonytalan. és azt nem tudom kiszámítani. bekövetkeztekor pedig még jobban fájna. azt akarom, hogy egy bizonytalan váljon biztossá. néha képtelenség megmagyarázni engem. van, hogy nem tudok hinni. mint most. és létezik olyan pillanat, amikor elhiszem, változhatnak érzések irántam. szeret. csak nem tudja még. akkor kéne felpofozni magam, és üvölteni, hogy ne álmodozz! eldobhat. meg is fogja tenni. ne hidd, hogy biztossá válik! ne hidd, hogy érezhet irántad olyat, amire vágysz, mert te érzed!

2010. augusztus 15., vasárnap

nem érdekel már senki, nem akarom tudni.. ha valaki elesett abba már nem kell belerúgni..

2010. augusztus 13., péntek

elcsíptük. Chuck Bass elvesztett valamit,
amiről nem tudtuk, hogy van neki: a szívét.

[GossipGirl]

ha közelebb van: élesebben látni, hogy elérhetetlen.

2010. augusztus 11., szerda

aki nem szeret, az a mosolyodat is gyűlöli. de én azt mondom: aki a mosolyodat gyűlöli, az jobban szeret, mint bárki, csak fél téged szeretni, gyűlöl szeretni, de eközben epekedve vágyódik utánad.
nem is tudtad? ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül. :)
nap, mint nap eltervezem, hogy holnap véget vetek a hazugságaidnak, de amikor a pillanat eljön, valahogy sosem tudom kimondani, amit az eszem súg.. talán azért mert a szívem mélyén.. szükségem van a hazugságaidra, csakhogy nyugodtan, hatalmas fájdalmak nélkül, élni tudjak..
ő boldog nélkülem, én meg úgy teszek, mintha az volnék..

2010. augusztus 8., vasárnap

hazudtál magadnak. hazudtál nekem. hazudtam magamnak. hazudtam neked. hazudtunk magunknak, és hazudtunk egymásnak. hazudtuk, hogy gyűlöljük egymást. hogy nem érdekeljük egymást, egyáltalán. közbe egy pillantásért, érintésért megvesztünk volna, amit egymásnak adhatunk. de nem adhattunk. nem engedték a többiek. kezdem feladni belül, édes. kezdesz meghalni kedves. mikor jövünk már rá, hogy egymás nélkül élni nem lehet? hogy becsaptuk egymást, magunkat, a szívünket, az utóbbit sokáig viszont, átverni nem lehet!
szeretném hinni, hogy van ilyen, hogy valaki, ha nagyon akar, majd eljön, hogy: 'szia, hát én jöttem. én vagyok azért mert te vagy. nem tudom mi lesz velünk közben, de valami azért csak akad.'

2010. augusztus 6., péntek

eddig mindig azt mondtam, hogy nem érdekel, ha nem törődsz velem, hogy az a sok fájdalom, amit okoztál, már kioltott bennem minden érzést irántad. de tegnap óta tudom, hogy ez nem így van. őrülten szeretlek, és tudom, hogy szeretsz, és azt is tudom, hogy nem tudod kimutatni, csak ha melletted vagyok. de messze élünk egymástól, ez így nem mehet tovább. én hiába akarlak szeretni téged, ha te nem hagyod. fáj, hogy így kell vége lennie. mindenáron be akartam bizonyítani, hogy a mi szerelmünk más, és hogy te is más vagy, mint a többi férfi. de te nem hagyod. nem tudok mit tenni, nem tudok várni, nem akarok szenvedni, és legfőképp nem akarok felejteni.

az első szerelem mindig nyomot hagy a szívekben, mondják. én már tudom, hogy valóban így van. még azt is mondják, hogy az első szerelemtől való elválás nehéz. nem.. épp az a nehéz, hogy sohasem válsz el.. a szíved mindig felé húz, de nem szabad már úgy gondolni rá..
érzem a hátamon a nagy piros x-et, tudom, hogy máris küzdenek a legjobb helyért, ahonnan a legnagyobb csapást mérhetik rám. mert ilyenek az emberek.