a hét idézete.

köszönöm. folyton csak köszönök mindent, minden egyes szavadat felém. sokat tanultam tőled. annyira szeretném, ha boldog lennél. abba a mosolyba még sokan bele fognak szeretni. hidd el.. tudom. hiányozni fog mindened. a nevetésed, az érintésed, a csókjaid. és tudom, vissza fogom sírni. igazad volt, tudtam én is, hogy így lesz. de erősnek kell lennem, hiszen ez az élet, még ha könnyekkel küzdök hónapokig is. sose felejtelek el. soha nem leszel számomra "Csupán Csak Egy Ember". mindig is leszel valami, valami fontos, akit sohasem fogok elfelejteni. emlékzeni fogok rád mindig, ígérem neked.

2011. április 26., kedd

egy ölelés sokkal többet jelent két test érintkezésénél. egy ölelés azt jelenti: nem vagy fenyegető, nem félek ennyire közel kerülni hozzád, el tudok lazulni, otthon érzem magam, védett helyen, ahol megértenek. a hagyomány szerint valahányszor szívből átölelünk valakit, egy nappal meghosszabbodik az életünk. :)

2011. április 25., hétfő

tudod mondják, hogyha tetszik neked, akkor ne azt várd, hogy ő írjon neked, hanem írj te. igen, megfontoltam a dolgot. de nem biztos, hogy jó ötlet.. mert én azt akarom, hogy lássa, kell nekem; azt akarom, hogy hallja a kétségbeesést a hangomban amiért mást választott; azt akarom hogy megöleljen; azt akarom, hogy nézzen a szemembe és értsen meg, hogy döntse a fejét a homlokomnak, és súgja azt: "soha nem mondtam le rólad." azt akarom, hogy lássa ahogy a fájdalom kiül az arcomra amikor jön az a másik lány, hogy kapjon a kezem után mikor már nem bírom tovább, hogy törölje le a könnyeimet. azt akarom, hogy minden legyen úgy, ahogyan lennie kéne, de mindezt smsben, kis smileyk mögé bújva nem lehet.

2011. április 21., csütörtök

már nem akarlak meghódítani, álmomban látott kép vagy, és nem kereslek már ébren. nem kívánlak, és nem akarok a testedhez érni mohó markolással és cirógatással. tévedés, hogy megszerettelek, nem megszerezni, nem birtokolni akartalak, nem, nem, inkább a semmi. a halálos közömbösség. a csend, mint sikoly. így akartad, akarjuk akkor így. meggyógyulok. kiírlak magamból. csak rám ne nézz.

2011. április 20., szerda

 
walt disneyt kirúgták az újságtól azzal az indokkal, hogy nincs képzelete és eredeti ötletei. abraham lincoln nyolcszor veszített a választásokon, einstein általános iskolában megbukott matematikából, michael jordant pedig kirúgták a sulis kosárcsapatból, mert nem játszott elég jól.. a kudarc nem vég, inkább - ha úgy állsz hozzá - a kezdete valaminek!
a barátság azok közé az érzelmek közé tartozik, amelyeket nem lehet szavakkal megfogalmazni. számomra a barát olyan ember, aki megmondja az igazat, akkor is ha tudja, hogy fájni fog. akkor is ha sejti, hogy ezer darabra fog tépni a mondandója - kimondja. megvárja, míg darabjaimra hullok - aztán újra összerak. aki, ha sírok, addig marad velem, míg nem nevetek a saját magam szerencsétlenségén. a legszebb dolog a barátságban pont az a dolog, ami leírhatatlan.. hogy van köztetek egy olyan kapocs, amit semmi sem szakíthat meg. sem az idő, sem a halál.
tudod olyan ritkán jön össze, hogy két ember igazán szeresse egymást. vagy az egyik szerelmes és a másik elfogadja, vagy csak valami összetartja őket. fogadj meg tőlem egy tanácsot: ne okozz másoknak bánatot, meg szenvedést. ha szereted őt, úgy tedd, hogy ő is boldog legyen. hisz olyan rövid az élet és annyira kevés jó dolog jut belőle, hogy azt a pici kis örömet el kell fogadnunk, ami néha jut. 

2011. április 8., péntek

téged kerestelek és magamra találtam. ♥

2011. április 2., szombat

tudod ezzel az egésszel megint az a baj, hogy mire te rájössz, hogy volt egy buta kislány, aki bolondult érted, és mindent megtett volna a szerelmedért, addigra késő lesz, mert én már rég elfelejtettelek.