a hét idézete.

köszönöm. folyton csak köszönök mindent, minden egyes szavadat felém. sokat tanultam tőled. annyira szeretném, ha boldog lennél. abba a mosolyba még sokan bele fognak szeretni. hidd el.. tudom. hiányozni fog mindened. a nevetésed, az érintésed, a csókjaid. és tudom, vissza fogom sírni. igazad volt, tudtam én is, hogy így lesz. de erősnek kell lennem, hiszen ez az élet, még ha könnyekkel küzdök hónapokig is. sose felejtelek el. soha nem leszel számomra "Csupán Csak Egy Ember". mindig is leszel valami, valami fontos, akit sohasem fogok elfelejteni. emlékzeni fogok rád mindig, ígérem neked.

2011. május 15., vasárnap

szeretlek. és ez azt jelenti, hogy nem csak a szép dolgok miatt vagyok melletted. itt vagyok, bármi történjék. ♥
ugye tudjátok, honnan származnak a tündérek? az úgy volt, hogy amikor az első gyerek a Földön elnevette magát, a kacagása ezer darabra tört és szanaszét gurult a Földön. ezekből lettek aztán a tündérek. :)

2011. május 13., péntek

 
kapaszkodnom kellett volna beléd.. nem kellett volna elengedjelek.
nagyon szerettem azt a fiút. ő volt az én szőke hercegem. a szél a szárnyaim alatt. ő volt az ok, az egyetlen ok, amiért fel akartam kelni reggelente..

2011. május 5., csütörtök


csodák helyett csak egy mosolyt adhatok. :)
hogy te velem? hogy ez a szerelem? mert a b*szni akarót, meg a szerelmest, mindig keverem! 

2011. május 1., vasárnap

anyák napja ♥ szeretlek anya :) ♥

köszönöm, hogy elhitetted velem, hogy bármit csinálok, jól csinálom. köszönöm, hogy megtanítottál emberül élni és másokat megbecsülni. köszönöm, hogy mindig átsegítettél az élet nehéz időszakain. köszönöm, hogy megtanítottál nézni és figyelni, gondolkozni, kérdezni és felelni. köszönöm, hogy akkor, amikor a világ összeesküdött ellenem, te sugárzó mosolyt küldtél felém és bátorítottál, erőt adtál. köszönöm, hogy gyengéimet, hibáimat mindig diszkréten kezelted. köszönöm, hogy felismerted a pillanatot, amikor már egyedül is elboldogultam a világgal és elengedted a kezem, de sohasem hagytál magamra teljesen. állandóan keményen dolgoztál, hogy mindenem meglegyen és mindig biztattál, hogy csak így tovább és én büszkén hirdettem: anyu mondta. tudom, hogy nem választhattam meg, hogy te legyél az édesanyám, de ha lehetne, akkor is téged választanálak. ♥