a hét idézete.

köszönöm. folyton csak köszönök mindent, minden egyes szavadat felém. sokat tanultam tőled. annyira szeretném, ha boldog lennél. abba a mosolyba még sokan bele fognak szeretni. hidd el.. tudom. hiányozni fog mindened. a nevetésed, az érintésed, a csókjaid. és tudom, vissza fogom sírni. igazad volt, tudtam én is, hogy így lesz. de erősnek kell lennem, hiszen ez az élet, még ha könnyekkel küzdök hónapokig is. sose felejtelek el. soha nem leszel számomra "Csupán Csak Egy Ember". mindig is leszel valami, valami fontos, akit sohasem fogok elfelejteni. emlékzeni fogok rád mindig, ígérem neked.

2011. augusztus 11., csütörtök

én is csak mosolygok már, én is nevetek ezen, hogy mit is művel velünk, ez a buta szerelem. ♥
mindenki titkolja, hogy mit akar.. mert helytelen, mert érdemtelen, mert veszélyes, mert túl rossz, vagy éppen túl jó.

2011. augusztus 7., vasárnap

éltető napsugarak, szelíd bárányfelhők, napszemüveg mögé bújó emberek. tengerparti séták, hűs habok, féktelen esték, forró nappalok. ♥

2011. augusztus 6., szombat

biztosan nem vagyok Romeo. nem bizony, ugyanis ha megtalálnám életem szerelmét, akkor nem állnék ott idiótán, sóhajtozva a kertben, hanem leszedném arról az erkélyről és magammal vinném!
lehet, hogy te elég bátor és elég erős vagy hozzá, hogy nélkülem élj, ha úgy gondolod, hogy így a legjobb. de én sose bírnék ennyire önfeláldozó lenni. nekem veled kell lennem. csak így tudok élni.

2011. augusztus 4., csütörtök

mondj igent. (...) akkor is, ha belehalsz a félelembe, akkor is, ha aztán megbánod, mert azt is csak bánnád életed végéig, ha nemet mondanál.
who run the world? GIRLS!
olyan nehéz leírni, hogy miről is van szó. egyáltalán nem olyan, mint a szerelem első látásra. inkább, mint... mint a gravitáció. ha meglátod azt a valakit, akkor egyszerre nem a tömegvonzás ereje köt a földhöz többé, hanem ő. és többé semmi más nem számít, csak ő. egyszerűen mindent megtennél, bármivé lennél az ő kedvéért...

2011. augusztus 3., szerda

sajnálom, de miattad még mindig nem tudnék sírni...!

2011. augusztus 2., kedd

 
azthiszem találtam egy tökéletes embert... vagy nem is tökéletest, csak még a hibái is tetszenek. :)
egy új cipő, egy tüzes fényű rúzs, és máris azt hiszik rólad, hogy k*rva vagy...!
egy buta kislány szívét mindig összetörik, mert nem tud rá vigyázni...